Om

ZoMa Therapy


Individanpassade och holistiska friskvårdsbehandlingar i form av zonterapi och massage,

där man på ett naturligt sätt främjar kroppens självläkande förmåga.

ZoMa Therapy


MASSAGE • ZONTERAPI • KOMBINATIONSBEHANDLING


ZoMa Therapy erbjuder privatpersoner och företag individanpassade och holistiska friskvårdsbehandlingar i form av zonterapi och massage,

där man på ett naturligt sätt främjar kroppens självläkande förmåga. Målet med mina behandlingar är ökad hälsa och ökat välbefinnande.

Alla behandlingar skräddarsys efter dina behov. För mig är du som helhet viktigast vilket gör att varje behandling är unik. Med hjälp av hållningsanalys, rörelsetester, undersökningar och samtal kommer vi fram till den behandling som passar dig.

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Boka då upp en behandlingstid så kommer vi överens om lämplig behandling när vi ses.

OM MIG


Jag heter Ylva Svensson och driver ZoMa Therapy i Lerum. Jag har ett genuint intresse för människor, friskvård, hälsa, träning, kroppens funktioner och komplexitet samt dess självläkande förmåga. Helheten tycker jag är det mest spännande, att se hur jag kan hjälpa just dig på bästa sätt. Jag är certifierad medicinsk massageterapeut, certifierad massör enl Branschrådet Svensk Massage samt, hos Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm, diplomerad Zonterapeut/Reflexolog. Som medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund har jag patient- och ansvarsförsäkring.